ДОМА / Вести / Завршни работни активности на ул. Белградска

Завршни работни активности на ул. Белградска

По налог на Општина Велес се изведуваат завршни градежни активности по извршената реконструкција на дел од ул. Белградска. Се очекува работните активности на оваа улица комплетно да завршат до крајот на месец септември.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …