28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Започна реконструкција на водоводната линија на ул. Луј Пастер

Поради зачестени дефекти на водоводната линија на ул. Луј Пастер, а како резултат на нејзината застареност, ЈКП Дервен започна со реконструкција на оваа водоводна линија во должина од 150м. Се очекува реконструкцијата да трае околу две седмици.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.