ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекини на водоснабдувањето

Известување за прекини на водоснабдувањето

Поради дефект на водоводна линија, денеска (26.02.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Владимир Назор, Св. Кирил и Методиј, Св Климент Охридски и Димко Најдов, се до завршување на работните активности.

Поради дефект на водоводна линија прекин на водоснабдувањето ќе има и на ул. 11 Октомври од 10:00 до 12:00 часот.

Вечерва, од 21:00 часот до 08:00 часот наутро прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Рилски конгрес и ул. Самоборска поради неопходна интервенција на водоводната мрежа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *