ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – 25.02.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето – 25.02.2019

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (25.02.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето има на ул. Камка Тоцинова, се до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *