ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето 26.02.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето 26.02.2019

Поради неопходни работни активности за поправка на дефект на водоводна линија, денеска (26.02.2019) од 10:00 до 13:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во основното училиште Блаже Конески.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *