ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – 27.02.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето – 27.02.2019

Поради неопходни работни активности за отстранување на стара азбест-цементна цевка на ул. Благој Ѓорев, краток прекин на водоснабдувањето (од 9:00 до 12:00 часот) ќе има во училиштето Блаже Конески, Центарот за јавно здравје и објектите на ул. Благој Ѓорев на потегот помеѓу училиштето и Центарот за јавно здравје.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *