ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето

Известување за прекин на водоснабдувањето

Денеска (07.03.2019) во 11.00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Орце Мартинов, поради неопходни работни активности на водоводна мрежа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *