ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – 14.03.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето – 14.03.2019

Ги известуваме жителите на ул. Славе Петков дека поради неопходни работни активности за промена на водоводна линија, денеска (14.03.2019 година), во периодот од 11.00 до 13.00 часот, ќе има прекин на водоснабдувањето.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *