ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето 15.03.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето 15.03.2019

Се известуваат жителите на ул. 9 Ноември, ул. Максим Горки и ул. Димко Најдов дека поради интервенција на водоводна линија, денеска (15.03.2019) во периодот од 8:30 до 9:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *