ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Питу Гули

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Питу Гули

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.03.2019) од 9:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Питу Гули.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *