ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 137

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 137

Поради неопходни активности за интервенција на водоводна линија на ул. Благој Ѓорев, прекин на снабдувањето ќе има од 11.30 часот кај двете станбени згради спроти касарната, М1 и М2, на ул. Благој Ѓорев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *