ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето (01.07.2019)

Известување за прекин на водоснабдувањето (01.07.2019)

Поради дефект на водоводна линија, денеска (01.07.2019) од 8:15 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Владимир Назор, Коле Неделковски и Браќа Миладиновци, за период од околу два часа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе …