ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Орце Шутев

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Орце Шутев

Поради интервенција на водоводна инсталација, денеска (01.07.2019) од 9:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Орце Шутев, за период од околу три часа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе …