ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска – 18.07.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска – 18.07.2019

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради неопходни работни активности за изведба на втората фаза од реконструкцијата на водоводната линија на оваа улица, утре (18.07.2019 година) ќе има прекин на водоснабдувањето од 8:30 часот до завршување на работите.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Пракицов и ул. Невена Георгиева – Дуња

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.08.2019 година) прекин …