ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдување 18.02.2019

Известување за прекин на водоснабдување 18.02.2019

Ги известуваме граѓаните дека поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, прекин на водоснабдување ќе има денеска (18.02.2019) на ул. Вардарска, вклучително со станбени и деловни објекти во Градски парк, во периодот од 9:00 часот до завршување на работните активности. Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *