Известување за прекин на водоснабдувањето 19.02.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето 19.02.2019

Ги известуваме граѓаните дека поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, прекин на водоснабдување ќе има денеска (19.02.2019) на ул. Вардарска, вклучително со станбени и деловни објекти во Градски парк, во периодот од 9:00 часот до завршување на работните активности. Благодариме за разбирањето.