ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето 22.02.2019

Известување за прекин на водоснабдувањето 22.02.2019

Поради неопходни активности за реконструкција на водоводна линија на ул. Димитар Влахов, дел од оваа улица има прекин на водоснабдувањето, до завршување на работните активности. Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *