ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување на прекин на водоснабдувањето – н. Керамидна

Известување на прекин на водоснабдувањето – н. Керамидна

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (28.02.2019), од 10:00 часот па до завршување на работите, ќе има краток прекин на водоснабдувањето.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *