23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 05.01.2019

Им се извинуваме на жителите на високите зони од градот поради неможноста за собирање на сметот од пред нивните домови, а како резултат на замрзнатите улици и непристапноста за возилата за собирање на смет, и воедно информираме дека штом ќе се создадат поповолни временски услови, услугата за собирање на смет од врата на врата ќе биде повторно воспоставена.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.