ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 06.02.2019

Известување 06.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Владимир Назор дека поради дефект на водоводна линија ќе биде прекинато водоснабдувањето на оваа улица денеска (06.02.2019) од 9:30 часот до отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *