24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 08.01.2019

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради дефект на водоводна линија денеска ќе има прекин на водоснабдувањето од 10 часот до отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.