ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 08.02.2019

Известување 08.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Рилски конгрес дека денеска (08.02.2019), во 10:00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија се до комплетно отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *