26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 09.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните часови како досега, туку преку ден, доколку улиците се пристапни за возилата на ЈКП Дервен. Во централното градско подрачје и понатаму ќе продолжи ноќното собирање на смет.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.