23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Се известуваат граѓаните кои живеат на ул. Благој Ѓорев, од високите згради К1, К2 и К3 до спој со улица Димитрија Чуповски (кај Багремче), дека на ден 04.05.2018 (петок), поради неопходни работни активности на водоводна линија ќе има прекин на водоснабдувањето од 9:00 часот до завршување на работата. Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.