ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 26.01.2019

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните часови, туку преку ден, доколку улиците се пристапни за возилата на ЈКП Дервен. Ноќното собирање на смет повторно ќе се воспостави кога ќе се подобрат временските услови.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *