28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Се известуваат жителите на ул. Максим Горки и поврзаните споредни улици дека на ден 20.04.2018 (петок), поради неопходни работни активности ќе има прекин на водоснабдувањето во периодот од 23.00 часот до 07.00 часот наредниот ден (сабота). Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.