01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Изработка на водоводна шахта на ул. Родна Ивева

По извршената реконструкција на водоводната линија на ул. Родна Ивева на спој со ул. Димитар Влахов, денеска (10.05.2019) изработена е контролна шахта за новата водоводна линија.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.