ДОМА / Вести / Исчистена дива депонија на ул. Киро Ќучук

Исчистена дива депонија на ул. Киро Ќучук

По налог на Општина Велес, исчистена е дива депонија на ул. Киро Ќучук.

Пред:

Потоа:

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …