24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Исчистена и повторно пуштена во употреба фонтаната во Младинскиот парк

Денеска (03.07.2019 година), по налог на Општина Велес, исчистена е и повторно пуштена во употреба градската фонтана во Младинскиот парк.

Апелираме до посетителите на Младинскиот парк да не фрлаат отпадоци во фонтаната или по паркот, со цел ова место кое е атрактивно за посета и релаксација, особено за нашите најмлади, да остане чисто и незагадено.

Однапред благодариме.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.