13/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Исчистена од смет и отпадоци околината на манастирот Св. Илија

По налог на Општина Велес, денеска (30.07.2019 година) исчистена е од смет и отпадоци околината на манастирот Св. Илија, во пресрет на празникот Илинден.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.