ДОМА / Вести / Исчистен канал за атмосферска вода на ул. Борис Трајковски

Исчистен канал за атмосферска вода на ул. Борис Трајковски

По налог на Општина Велес, денеска (20.09.2019 година), се чистеше од насобран смет и отпадоци каналот за атмосферска вода на ул. Борис Трајковски.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …