ДОМА / Вести / Исчистен паркинг просторот на ул. Панко Брашнар

Исчистен паркинг просторот на ул. Панко Брашнар

По налог на Општина Велес исчистен и измиен е паркинг просторот пред СВР – Велес на ул. Панко Брашнар.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …