ДОМА / Вести / Кастрење на зеленило на ул. Благој Ѓорев

Кастрење на зеленило на ул. Благој Ѓорев

Денеска (12.07.2019 година), по налог на Општина Велес, се кастри обраснато зеленило долж дрворедите на ул. Благој Ѓорев.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …