ДОМА / Вести / Косење на зеленило долж пешачката патека на е. Младост

Косење на зеленило долж пешачката патека на е. Младост

По налог на Општина Велес, денеска (18.07.2019 година) Секторот Паркови врши косење на обраснато зеленило долж пешачката патека на езеро Младост.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …