ДОМА / Вести / Косење на зеленило кај Градскиот стадион – 17.07.2019

Косење на зеленило кај Градскиот стадион – 17.07.2019

По налог на Општина Велес, денеска (17.07.2019 година) Секторот Паркови косеше и кроеше зеленило кај трибините и долж оградата околу атлетската патека на Градскиот стадион.

Исто така, проверете

Нова урбана опрема на ул. Методија Андонов Ченто

По налог на Општина Велес нова урбана опрема беше поставена пред станбената зграда бр. 2 …