24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Косење на зеленило – ул. Пајак Планина, Љубљанска и Сараевска

По налог на Општина Велес се коси зеленилото долж ул. Пајак Планина, ул. Љубљанска и ул. Сараевска и се чисти од отпадоци околу летниковецот на ул. Љубљанска.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.