ДОМА / Вести / Косење на паркот кај Железен мост и паркот кај Автобуската станица

Косење на паркот кај Железен мост и паркот кај Автобуската станица

Исто така, проверете

Косење на зеленило – ул. Пајак Планина, Љубљанска и Сараевска

По налог на Општина Велес се коси зеленилото долж ул. Пајак Планина, ул. Љубљанска и …