ДОМА / Вести / Косење на трева и зеленило во н. Превалец и во паркот кај Железен мост

Косење на трева и зеленило во н. Превалец и во паркот кај Железен мост

Денеска (16.05.2019), ЈКП Дервен по налог на Општина Велес косеше трева и зеленило во н. Превалец и во паркот кај Железен мост.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …