14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Косење на трева и зеленило во с. Бузалково

Денеска (03.05.2019) по налог на Општина Велес се коси трева и зеленило околу училиштето во с. Бузалково, како и на повеќе локации во селото.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.