ДОМА / Вести / Косење на фудбалското игралиште во с. Башино Село

Косење на фудбалското игралиште во с. Башино Село

По налог на Општина Велес, искосено е фудбалското игралиште во с. Башино Село.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …