ДОМА / Вести / Косење обраснато зеленило на повеќе локации на ул. Благој Ѓорев

Косење обраснато зеленило на повеќе локации на ул. Благој Ѓорев

Денеска (11.07.2019 година), по налог на Општина Велес, Секторот Паркови косеше трева и обраснато зеленило на повеќе локации на ул. Благој Ѓорев: долж каналот во н. Тунел, кај касарната и споменикот на Панко Брашнар.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад од повеќе локации во градот

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и растителен отпад од ул. Шефки Сали, …