23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Косење трева и зеленило во с. Горно Оризари

Денеска (02.05.2019) Секторот Паркови и зеленило работеше на косење на трева и зеленило во централниот дел на село Горно Оризари, како и околу училиштето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.