ДОМА / Вести / Миење на Градски пазар – 25.07.2019

Миење на Градски пазар – 25.07.2019

Во рамки на редовното одржување на хигиената на Градскиот пазар, покрај метењето се врши и перење на пазарот еднаш неделно.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …