ДОМА / Вести / Миење на улици – ул. Тодор Јанев, Ѓорги Војтех и Браќа Капчеви

Миење на улици – ул. Тодор Јанев, Ѓорги Војтех и Браќа Капчеви

Денеска (10.07.2019 година), по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Тодор Јанев, ул. Ѓорги Војтех и ул. Браќа Капчеви.

Исто така, проверете

Косење на зеленило – ул. Пајак Планина, Љубљанска и Сараевска

По налог на Општина Велес се коси зеленилото долж ул. Пајак Планина, ул. Љубљанска и …