26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Миење на ул. Лазо Осмаков, ул. Оливер Китановски, ул. 11 Октомври и ул.Кумановска

Денеска (09.05.2019) Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Лазо Осмаков, ул. Оливер Китановски, ул. 11 Октомври и ул. Кумановска.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.