24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Нова смукалка за градските паркови

ЈКП Дервен денеска набави специјална машина за собирање на лисја, наменета за употреба по јавните зелени површини, со цел поефективно собирање на паднатите лисја во есен.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.