ДОМА / Вести / Нова урбана опрема на ул. Методија Андонов Ченто

Нова урбана опрема на ул. Методија Андонов Ченто

По налог на Општина Велес нова урбана опрема беше поставена пред станбената зграда бр. 2 на ул. Методија Андонов Ченто.

Исто така, проверете

Се чисти кејот на реката Вардар

По налог на Општина Велес кејот на реката Вардар се чисти од насобран отпад и …