17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Нови зелени површини во градот

Денеска, на 19.09.2018 година, по налог на Општина Велес а во склоп на Програмата на ЈКП Дервен за подигнување на нови зелени површини, беше поставен систем за наводнување и беа засадени дрвја и трева на две локации: на ул. Благој Ѓорев на потегот од надвозникот до црквата во изградба и на ул. Христо Узунов.

 

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.