14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Обнова на клупи и корпи – Градски саат

Се обновуваат клупите и корпите за отпадоци на зелената површина кај Градскиот саат. Материјалите се обезбедени од Општина Велес.

Пред:

Потоа:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.