ДОМА / Вести / Обнова на урбана опрема на ул. Благој Ѓорев

Обнова на урбана опрема на ул. Благој Ѓорев

По налог на Општина Велес, извршена е обнова на урбаната опрема на ул. Благој Ѓорев, наспроти детското игралиште во н. Тунел.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …